sun...
  quick

 
about me
.: who i am

.: my desires

.: my wishes

.: my mysteries
 
some advices
.: content is king

.: keep is simple

.: think a theme

.: observe others
 
others linx
.: OSWD site design

.: cool homepages

.: best web design

.: the webmonkey
 
 
1   07::01::2004
Unit Perundingan Universiti Malaya dan Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan, (MLVK).
 
2   advantages
Tahap : Diploma Lanjutan
Tempoh : 4 Tahun
:.. Pengajian yang ditawarkan oleh UPUM ialah Kejuruteraan Sistem komputer.
 
3   course info
:.. Pengajian ini adalah berdasarkan Sijil Kemahiran Malaysia (SKM), ditambah dengan pengajian akademik seperti Fundamentals of Computing, Management & Organization, Matematik dan Agama.
 
ehsan website.
2004-2005.
all rights reserved.
 
:: Unit Perundingan Universiti Malaya, (UPUM), UnOfficial website ini telah direka dengan design yang simple dan bright. Saya mengambil masa 1jam 30 minit untuk mereka website ini bersertakan dengan konsepnya. Website ini sebenarnya ditujukan kepada penuntut-penuntut serta mereka yang mempunyai kaitan dengan UPUM.

:: Pembangunan website ini telah mendapat bantuan dari rakan-rakan internet saya (internet pal) yang berpengalaman dalam menghasilkan design sesebuah website. Mereka telah memberi pandangan dan cadangan yang sangat membina.

:: Satu website yang terkenal ada mengatakan "simple design always the best one". Bagi sesetengah pihak, mereka mungkin berpendapat bahawa cara ini salah, tetapi sebenarnya design untuk sesebuah website yang baik adalah berdasarkan design yang sedia ada. Cara yang dimaksudkan bukanlah menggunakan teknik 'copy & paste' code yang ada, tetapi mengambil inspirasi daripadanya (website). Dengan ini, rekaan yang dihasilkan akan menjadi hak milik cipta terpelihara kerana konsep dan rekaan adalah berdasarkan idea kita sendiri.

:: Website ini dibangunkan khas untuk penuntut-penuntut UPUM untuk mendapatkan maklumat atau sumber-sumber pelajaran. Contact me at ehsan.ad@gmail.com.


..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..